Articles

Hough Graduate School of Business – University of Florida – Online MBA

Hough Graduate School of Business Online MBA Structure

University of Florida Hough Graduate School of Business erbjuder två Online MBA-alternativ genom sin Hough Graduate School of Business. One-Year Online MBA-programmet är utformat för studenter som har tagit en grundexamen i företagsekonomi under de senaste sju åren. Den tvååriga online MBA-utbildningen erbjuds till kandidater från vilken akademisk bakgrund som helst eller till dem som avlagt en kandidatexamen i ekonomi för mer än sju år sedan. Det tvååriga programmet innehåller fler grundläggande affärskrav eftersom dess studenter inte nödvändigtvis har täckt grunderna i sin tidigare utbildning eller har nytta av en uppfräschning.

Läroplan

Den ettåriga online MBA:n består av 32 poäng. Kandidater kan börja i början av januari, september eller april. Året börjar med en obligatorisk orientering i Gainesville på University of Floridas campus. Detta följs av en obligatorisk veckolång Foundations Review – en uppfräschning av centrala affärsbegrepp. Föreläsningar och kursarbete sker online, men studenterna måste delta i helgresor var fjärde månad. Skolan påpekar att tentor sannolikt kommer att genomföras på lördagar, medan söndagarna ägnas åt att träffa den nya fakulteten för den kommande terminen. När det gäller klasstrukturen är den ettåriga online MBA-utbildningen kohortbaserad. Studenterna arbetar med samma kohort under de första fem terminerna av sina studier. Tiden för att slutföra programmet är 16 månader (12 månader för accelererade studenter)

Efter att ha slutfört de första fem terminerna väljer ettåriga online MBA-studenterna fyra valbara ämnen för den sjätte terminen. Dessa valbara ämnen kan väljas från fyra fokusområden: entreprenörskap, ekonomi, marknadsföring och internationellt. Studenterna har också flexibilitet när det gäller hur de väljer dessa valbara ämnen. De kan fortsätta att läsa kurserna online under fyra månader, som de gjorde under de första fem terminerna. Alternativt kan de välja att genomföra sina valbara kurser på campus i Gainesville under en intensiv vecka. Slutligen kan eleverna genom en internationell resa, kallad Global Immersion Experience, uppfylla ett valfritt krav för det internationella fokusområdet. De senaste resmålen för Global Immersion Experience har varit Argentina, Brasilien, Förenade Arabemiraten, Irland och Kina. Tiden som krävs för att slutföra programmet är 27 månader.

Den tvååriga online MBA:n består av 48 poäng. De 16 extra krediterna utöver den ettåriga online MBA gör det möjligt för studenterna att komplettera ytterligare kärnkrav inom ekonomi, marknadsföring, management med mera. Efter att kärnkraven är uppfyllda speglar den tvååriga online MBA-programmet det ettåriga online-programmet i den sjätte terminen. Deltagarna i det tvååriga programmet kan välja mellan samma fyra fokusområden för sina valbara kurser som i det ettåriga programmet och kan välja att slutföra dem på samma sätt – antingen online eller under en intensiv veckolång session på campus. Studenterna kan börja det tvååriga online MBA-programmet i slutet av januari, i maj eller i slutet av augusti.

Den nyligen tillkomna 24-månaders traditionella online MBA-utbildningen består av totalt sex terminer, var och en undervisad i femveckorsmoduler. Det totala antalet poäng som krävs för att slutföra programmet är 48. Efter de tre första terminerna har studenterna i programmet möjlighet att ersätta kurser med ”valfri kurs eller Global Immersion Experience (GIE)” och A ”Global Business Concepts (online-modul).”

Online MBA Rankings

– U.S. News & World Report: 3

– Financial Times: 3

– Financial Times: 3

– Financial Times: Studenterna har i genomsnitt en GMAT-poäng på 600 poäng, ett genomsnittligt resultat på 3,3 i grundnivå och ungefär sex års tidigare arbetslivserfarenhet. Genomsnittsåldern är 28 år. Cirka 65 av de 456 studenterna (cirka 14 procent) i klassen består av aktiva militärer och veteraner. Cirka 27 procent av studenterna i programmen tillhör en minoritet och 7 procent är internationella studenter. Den genomsnittliga individuella klasstorleken är 47 studenter.

Avgifter, stipendier och ekonomiskt stöd

Floridas One-Year Online MBA kostar för närvarande 49 205 dollar inklusive avgifter, medan Two-Year Online MBA kostar 59 807,20 dollar. Förutom Federal Direct Unsubsidized Loans och privata lån kan doktorander också söka Federal Direct PLUS Loans för att täcka kostnaderna för sin utbildning. De som inte är berättigade till federala lån kan också överväga lån direkt från University of Florida. Alla kandidater beaktas för meritbaserade stipendier när deras ansökningar granskas. Stipendier kan baseras på arbetslivserfarenhet, akademiska prestationer, ledarskap och andra prestationer.

Antagning

Houghs antagningskommitté granskar online MBA-ansökningar löpande. De som är intresserade av en online MBA från University of Florida måste fylla i online-ansökan. Intervjuer krävs inte för online MBA-programmen, men kandidater kan begära en intervju. Det finns sju steg i processen för att ansöka om en online MBA vid University of Florida: registrera dig för att ansöka, fyll i en ansökan från Office of Admissions, fyll i en kompletterande MBA-ansökan, skicka ett CV via e-post, skicka in officiella betygshandlingar, skicka in två rekommendationsbrev och skicka in relevanta provresultat. University of Florida föredrar GMAT-poäng men accepterar även GRE-poäng. Sökande med en doktorsexamen/professionell/terminal examen kan undantas från GMAT-kravet. Internationella sökande måste skicka in GMAT-poäng, inte GRE-poäng, och beroende på deras kunskaper i engelska kan de också behöva lämna in ett TOEFL/IELTS/MELAB-poäng.

2020-2021 Florida Online MBA Deadlines

Online MBA – våren 2021 (vid kapacitet)
Apply By: December 1, 2020
Klassen börjar: Januari 14, 2021

Online One-Year MBA – Sommar 2021
Anmäl dig senast: 1 mars 2021
Klassen börjar: April 8, 2021

Online Two-Year MBA – Fall 2021
Ansök senast: 1 juli 2021
Klassen börjar: J September 9, 2021

Online Two-Year MBA – Spring 2021
Ansök senast: 1 december 2020
Klassen börjar: Januari 21, 2021

Online Two-Year MBA – Summer 2021
Ansök senast: Mars 1, 2021
Klassen börjar: 13 maj 2021

Florida Online MBA FAQ’s

Hur har universitetet hanterat pandemin?

Alla klasser och sammankomster är virtuella.

Vilka MS-program erbjuds vid UF?

Det finns flera MS-program (inklusive onlinealternativ) inom management, entreprenörskap och internationell affärsverksamhet.

Hur många timmar i veckan kan studenterna räkna med att lägga på skolarbete?

Med asynkrona såväl som synkrona klassformat kan studenterna förvänta sig flexibilitet när de arbetar in sin MBA i sina scheman. MBA-kandidater i det tvååriga programmet bör faktiskt räkna med att endast cirka 15 timmar per vecka för att slutföra kursarbetet.