Articles

Veterinärassistent

Anmäl dig online

Avbokningar & Återbetalningar

Hoftade frågor

Detta program uppfyller strikta akademiska krav för att kunna förnyas av NAVTA vartannat eller vartannat år.Programmet uppnådde förnyad status igen i juli 2018.

”…Vi gratulerar dig och din fakultet till att ni fortsätter att tillhandahålla det allra bästa inom utbildning och träning av veterinära assistenter.”

-National Association of Veterinary Technicians in America

Informationsmöte för veterinära assistenter

Om du är intresserad av att ansöka till Brookdales program för veterinära assistenter bör du delta i ett av följande kostnadsfria informationsmöten. Ta reda på mer om den konkurrenskraftiga antagningsprocessen och programmets förutsättningar, Accuplacer-test, nödvändig dokumentation, hur du får tillgång till blanketter online, sista ansökningsdag, strikta tidsgränser för inlämning av dokumentation samt krav på fysiska och tekniska färdigheter. Lär dig mer om jobbet som veterinärassistent så att du kan bestämma dig för om du vill satsa på denna karriär. Inskrivningen i Veterinärassistentprogrammet är begränsad och antagningen är konkurrensutsatt.

Veterinärassistentprogram

Programdirektör: Janet McConnell, CVT
Instruktör: Janet McConnell, CVT
Victoria Vierschilling, CVT

Det nyligen utökade veterinärassistentprogrammet i samarbete med Red Bank Veterinary Hospital är godkänt av National Association of Veterinary Technicians in America (NAVTA). Studenter som tar examen är berättigade att delta i det nationella provet för att erhålla legitimationen Approved Veterinary Assistant (AVA).

Veterinärassistenter är en integrerad del av det veterinärmedicinska vårdteamet och arbetar under direkt överinseende av en veterinär eller legitimerad veterinärtekniker. Genom klassrumsundervisning och klinisk undervisning utbildas eleverna för att ge assistans inom följande områden:

Kontorsrutiner och kundrelationer, apotek, förebyggande hälsovård, beteende och fasthållning, veterinärmedicinsk terminologi, anatomi och fysiologi, säkerhet på den veterinära arbetsplatsen, djursjukvård, laboratorieprocedurer, assistans vid kirurgi och i uppvakningsrum, radiologi och nödsituationer. 254 timmar (87 i klassrummet, 63 online, 104 kliniska timmar). Framgångsrika studenter är berättigade att delta i National Approved Veterinary Assistant Exam (examensavgiften är 100 dollar).

Studenter som uppnår AVA-legitimationen är berättigade att artikulera sin utbildning och få 2 högskolepoäng till Veterinary Technician Program (AVMA-ackrediterat) vid Bergen County College i Paramus, NJ

NYTT TILLFÖJT! Eleverna kan också få 5 högskolepoäng för det online-baserade veterinärteknikprogrammet vid Cedar Valley College (AVMA-ackrediterat). Klicka här för mer information.

Förutsättningar (Instruktioner för att få tillgång till formulär för förutsättningarna kommer att skickas till dig via e-post vid registrering):

Följande är OBLIGATORISKA FÖRUTSÄTTNINGAR för att bli antagen:

Från listan med punktuppräknade punkter nedan, skicka in poäng i valfri kombination (en matte OCH en engelska) tillsammans med ansökningsformuläret.

 • 18 år eller äldre
 • Noteringar på C på collegeprotokollet i matematiska och engelska kurser på 100-nivå
 • Accuplacer-poäng på 250 i aritmetik och läsförståelse (om du behöver göra Accuplacer-tester kommer du att få en beställningsblankett från testcentret vid den obligatoriska workshopen. Varje test kostar 5 dollar.)
 • SAT-poäng på 540 i kritisk läsning och 530 i kvantitativ
 • ACT-poäng på 23 i läsning och 22 i matematik
 • Notering på 4 i avancerad placering i engelska och matematik på gymnasiet
 • Antagna studenter som inte har skickat in dokumentationen före programmets start kommer att dras tillbaka från programmet och en behandlingsavgift på 150 dollar kommer att tas ut.
 • NAVTA-programmets närvarokrav för klassrumsundervisning och klinisk undervisning måste uppfyllas för att examen ska kunna utfärdas.
 • Att antagna studenter måste genomgå en kontroll av brottslig bakgrund och drogtest (extra avgift).
 • Fysiskt krav inklusive stelkrampsspruta och vaccinationstitrar
 • Att godkända studenter måste ha en sjukförsäkring
 • 75 procents genomsnitt krävs för deltagande i klinisk undervisning
 • Uttrycklig läsning krävs
 • Studenterna måste köpa läroböcker, khakikläder och gympaskor för undervisning i klassrummet och den kliniska undervisningen.

Klasserna kommer att återkomma i september 2021
Kod: XMEDG 081 – läroböcker ingår inte (ca 240 dollar)

Håll dig informerad – gå med i vår sändlista