Articles

Uttara Ashadha Nakshatra

Share

  • Twitter
  • Pinterest

Uttara Ashadha Nakshatra: Allmänt

Uttara Ashadha Nakshatra överbryggar skyttens och stenbockens spets. Den representeras av fyra ljusa stjärnor i slutet av Skytten och det berättas att det är i denna sektor av solsystemet som gudarna besegrade demonerna för länge sedan. Denna Nakshatra, som leds av Vishva Devas, eller universella gudar, är relaterad till den gudomliga skapelsen. De styrande gudarna står evigt redo att skydda allt som är gott och sant i universum.

Prova olika frågesporter som folk pratar om!

Uttara Ashada, eller den sista oövervinnlige, symboliseras av en elefants stötta eller kotte. Med sin syster Purva Shadha, den Förre oövervinneliges halva, blir stötstången hel.

Ganesha, begynnelsens herre har också försynen här och hans väsen, som man kan förvänta sig, personifieras som huvudet på den himmelska elefanten. Klassiskt avbildas Ganesha med en förkortad vänster och intakt höger stötfena i Jyotish.

Which of the Four Elements Match Your Personality?

Du kan relatera till ett annat element än vad ditt soltecken / stjärntecken element är. Ta detta djupgående personlighetsquiz om fyra element för att förstå det.

Personlighetsdrag

Elefantens inflytande antyds genom den inföddes viljestyrka, ansvarskänsla och aggressiva natur. Liksom den infödda i sin syster Purva Ashadha Nakshatra uppvisar den infödda Uttara Ashadha många ledaregenskaper och är känd för att sanktionera krig när den utmanas. Betarna antyder också penetration och illustrerar den inföddes starka mentala förmåga och modiga beslutsamhet.Anslutningen till den universella sanningen förflyttar dessa folk till att förkroppsliga allt det goda hos alla de föregående systrarna (se inledande artiklar om Nakshatras 1 – 20). Uttara Ashadha är vanligtvis framgångsrika och generösa människor som är väl respekterade av familj, vänner och samhället. Dessa människor är rena av hjärta, medkännande och kan vara djupt andliga.

cot

Fysiskt utseende

Uttara Ashada födelsestjärnans infödda är känd för att vara ganska attraktiv. De är vanligtvis närvarande med en välproportionerad kropp, över genomsnittlig längd, bred panna och lång näsa. Naturligt charmiga och graciösa har de en ljus hy och är benägna att få blodsprängda ögon. Många kommer att ha ett framträdande födelsemärke i ansiktet, eller kring mittpartiet.


Attityd & Livsbana

För det mesta är det här mjukt pratande människor med mycket lite ego. De upprätthåller en positiv attityd och är uppmärksamma på sina ord. Uttara Ashadha födelsestjärnans infödda har mycket medkänsla vilket aldrig bör misstolkas som svaghet.>Dessa människor är inte sköra och kommer att stå stadigt mot motgångar. De är eftertänksamma och reflekterande, beslutsfattandet är en process för dem och de är kända för att ta god tid på sig när de gör sina val. Med stor respekt för allt som är är dessa människor exceptionella humanister.


Kända för att ta på sig extra ansvar i tidig ålder kan de vara benägna att ta på sig mer ansvar än vad de kan hantera. I sin aldrig sinande strävan efter perfektion kan de driva sig själva till den punkt där de faller av utmattning innan de ber om hjälp eller drar ner på onödiga aktiviteter.

Profession

uttarashada birthstarIntelligenta varelser, Uttarashada infödda är kapabla till mycket framgång. Deras strävan efter perfektion insisterar på hårt arbete och utmärkta resultat. Deras motståndskraft gör det möjligt för dem att navigera professionella utmaningar med relativ lätthet. Deras uppgång till berömmelse hindras sällan och de är kända för att nå höjden av sin framgång runt 40 års ålder.

Familjeporträtt

Uttara Ashadha-barnet är välsignat med en härlig barndom och deras äktenskapliga relationer tenderar att vara lika tillfredsställande. De kan uppleva svårigheter med den utvidgade familjen i början av 30-årsåldern. En av makarna har ofta dålig hälsa och inte alla äktenskap resulterar i barn.

Hälsa

Mindre åkommor tycks ständigt plåga Uttara-borna: matsmältningsproblem, problem med synen och infektioner i andningsvägarna kommer att vara vanliga.