Articles

Ultrasound Tech Schools In Louisiana

Top Sonography Schools in Louisiana

En karriär som ultraljudstekniker (Diagnostic Medical Sonographer eller Sonographer) erbjuder stora inkomstmöjligheter och utmärkta jobbutsikter. Efterfrågan på ultraljudstekniker beräknas öka med över 20 % mellan 2016 och 2024.

Varför inte komma igång med din nya karriär idag! Nedan listas några av de bästa skolorna för ultraljudstekniker och relaterade program i din närhet.

Observera: Om du vill se skolor i ett annat område, eller om du inte ser några resultat nedan, använd sökwidgeten i sidofältet.

Louisiana Ultrasound Technician Licensing Requirements

En licens är inte ett krav i någon av USA:s delstater för att arbeta som ultraljudstekniker. På dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad är det dock starkt rekommenderat med tanke på att de flesta arbetsgivare söker licensiering som en markering av kompetensnivåer och referenser.

För att bli licensierad måste du framgångsrikt klara American Registry of Diagnostic Medical Sonographers (ARDMS) eller American Registry of Radiologic Technologists (ARRT) examina. ARDMS och ARRT är de mest erkända organisationerna för licensiering av ultraljudstekniker i USA. En associerad examen från en certifierad skola för ultraljudstekniker är en nödvändig förutsättning för att kunna avlägga dessa examina.

Andra licensalternativ finns tillgängliga för dem som vill specialisera sig på ett visst område, t.ex. hjärt- och ögonläkare. Exempel på sådana organisationer är Cardiovascular Credentialing International (CCI) och Joint Commission on Allied Health Personnel in Opthalmology (JCAHPO).

Om du har några frågor om att få din licens i Louisiana kan du kontakta;

Organisation: Louisiana State Radiologic Technology Board of Examiners
Adress: 3108 Cleary Avenue Suite 207, Metairie LA 70002
Telefon:: Louisiana, USA: (504) 838-5231
Website: www.lsrtbe.org

Lön för ultraljudstekniker i Louisiana

Key Figures For Ultrasound Tech in Louisiana

Key Figures For Ultrasound Tech in Louisiana

Under 2015 fanns det 670 personer anställda som ultraljudstekniker i Louisiana med en genomsnittlig lön på 59 480 dollar. Detta motsvarar en timlön på 28,60 dollar och är 35,5 % mer än riksgenomsnittet.

Ultraljudstekniker i Kalifornien tjänar mest av alla delstater i USA med en genomsnittslön på 95 880 dollar, drygt 35 % mer än riksgenomsnittet.

Väljning av ett ultraljudsteknikerprogram

Ta det första steget och be om information från skolor i ditt favoritområde. Ange helt enkelt dina önskemål och kontaktuppgifter i sökrutan i sidofältet eller välj bland de skolor som presenteras ovan för att få information om program och antagning. Det är snabbt och enkelt!

Viktiga punkter att tänka på är bland annat;

  • Är skolan fullt ackrediterad?
  • Vilken procentandel av de utexaminerade lyckas säkra sin licens som ultraljudstekniker i sin delstat?
  • Hur lång tid tar programmet att genomföra?
  • Hur stor del av kursen kommer att vara klassrumsbaserad, presenterad online och arbetserfarenhetsbaserad och hur stämmer detta överens med dina förväntningar?
  • Har skolan bra lokaler och resurser för att stödja dina studier?
  • Erbjuder skolan något ekonomiskt stöd eller stipendier?
  • Erbjuder skolan någon hjälp med att få anställning?

Sätt igång redan idag!

Sätt igång redan idag och ta de första stegen mot din nya karriär genom att kontakta ultraljudstekniska skolor i det område du föredrar. Ange helt enkelt dina uppgifter i rutan nedan för att få information om de bästa utbildningarna till tandteknisk assistent i ditt område. Det går snabbt och är gratis!