Articles

Burger King Whopper Ice Cream Exists And Maybe We’ve Officially Gone Too Far

En av de senaste desserttrenderna är glassrullar, även kända som rörstekt glass. Du tar sockerhaltig grädde och vilka tillbehör som dina smaklökar föredrar och häller dem sedan på en ispanna som är iskall -20 grader. Grädden och tillbehören fryser till glass och rullas sedan ihop och serveras vertikalt i en kopp. Allt detta är fantastiskt. Men det finns alltid en person som tar något godmodigt och går för långt. Några galna vetenskapsmän har skapat Burger King Whopper glassrullar.

I torsdags lade Twitter-användaren Trevor Donovan upp en video med ”Whopper Burger Ice Cream” och frågade sina följare: ”Yum eller Yuck?”.

Whopper Burger Ice Cream …. Yum or Yuck? #dessert pic.twitter.com/jmhFkSeVWW4

– Trevor Donovan (@TrevDon) February 14, 2019

RELATERAT: Jag är chockad

De överväldigande svaren låg på ”yuck”-spektrumet med många WTF:s och en hälsosam mängd GIFs med kräkningar insprängda. Jag vet inte, är det fel att älska Whoppers och glass, men också vara nyfiken på hur det skulle smaka?

Originalvideon är hämtad från YouTube-kontot Ice Cream Rolls, som har en 12 minuter lång video om hur de skapade Burger King Whopper glassrullar.

Men galningarna på Ice Cream Rolls har också gjort Monster energy drink glass.

Och red hot chili och Tabasco pepparsås glassrullar.

De har till och med skapat gräsglassrullar, som var grädde kombinerad med HEMP cannabis marijuana Cnusper choklad.

Självklart måste du, efter att ha ätit gräsglass, definitivt sluka pizza glassrullar.

RELATERAT: Restaurangkedja erbjuder härligt patetisk Fyre Festival-pizza för 25 dollar som är så sorglig och rolig att det gör ont