Articles

Britax B-Lively vs UPPAbaby Cruz

Du bör helt enkelt välja vilka höjdpunkter som är allmänt kritiska för dig. Oavsett detta kan du vara säker på att ditt barn kommer att åka i alldeles utmärkt tröst – möjligen ända upp till deras babyår.

Därmed kan du läsa jämförelsen nedan och titta på intressepunkterna för de bästa fullstora barnvagnarna för dina bebisar. När allt kommer omkring måste du göra det mesta av deras tid utomhus.

Britax B-Lively vs UPPAbaby Cruz: Översikt

Britax B-Lively är en minimerad och lätt barnvagn för föräldrar med en ekonomisk gräns. Denna vagn är det minsta hopfällda alternativet i gruppen med en förnuftig vikt som är bra för att bära och den kommer med ett enormt överdrag, bra lagerhållning och en unik tillgång till lagerbehållare på framsidan. Läs också: Det här alternativet är dock inte det lättaste att skjuta och vända med plastdäck och den dubbla framhjulskonstruktionen som du kanske inte är anhängare av, men det kan ta hand om verksamheten till en förnuftig kostnad om du letar efter ett solitt gångval utan tonvis med extraordinära höjdpunkter eller stor design. Samtidigt är UPPAbaby Cruz en anmärkningsvärd barnvagn som fängslar alla.

Denna vagn är allt annat än svår att använda och är måttligt lätt och liten för vad den tillför. Den har en slät aluminiumlegering kontur som inte böjer sig under spänning och ett rörligt säte med ett sortiment av potentiella positioner som evakueras i ett snäpp utan en kamp för förvaring eller inklusive ett fordonssäte.

Den lyfter fram en av de viktigaste anpassningsbara benen eller hassockorna i gruppen och har den största lagringsgränsen. Även om du önskar att den var lättare att skjuta kan du ursäkta detta lilla misslyckande tack vare allt den tillför och vi tror att det är ett otroligt beslut för de flesta familjer.

Britax B-Lively UPPAbaby Cruz
Bästa erbjudande klicka här klicka här
Produktmått 33 x 23 x 40 tum 36 x 17 x 22.3 tum
Artikelvikt 20 pund 30 pund

Fällning och uppvikning

Britax B-Lively har en enkel hopfällning med ett snabbt krafthandtag på sätet. Den har två steg och behöver två händer.

Uppfällningen är likaså enkel och bör göras med en hand. Några analytiker anser dock att den inte är lika enkel som vikningen och krävde viss träning för att utvecklas beundransvärt.

UPPAbaby Cruz fold kräver två händer och två steg. Den innehåller ett autolås och ett självstånd, men ingen bärrem.

Självståndet är något inkonsekvent och du måste vrida dig runt för att avsluta vikningen, men medlen är inte många och förfarandet enkelt. Utfällningen är jämförbar och kräver två händer och två steg, även om den är något enklare än fällningen.

Broms

Britax B-Lively har enkelaktivitetsbromsar som är extremt enkla att ställa in och urkoppla med en procedur som är okomplicerad och fotanpassad med en press för att ställa in och urkoppla. UPPAbaby Cruz har enkelaktivitetsbromsar som också är fotvänliga och enkla att ställa in och lossa.

Bromsen är en röd pedal på baksidan av kanten och är allt annat än svår att komma åt.

Förvaring

Förvaringsbehållaren i Britax B-Lively är till viss del enorm. Den har dock en hjälpsam och rolig åtkomstport på framsidan som inte finns på helheten av konkurrenterna.

Kanistern rymmer din enorma blöjlåda och har den yttersta punkten på 10 lbs. Lively har dessutom fickor på baksidan av skuggan med två små fickor och en medelstor ficka med dragkedja.

Under tiden har UPPAbaby Cruz en av de största lagerbehållarna med en av de mest förhöjda lämpliga viktgränserna på 25 lbs. Behållaren har enkel åtkomst på alla sidor inklusive framsidan.

Du kan också få plats med din extra stora blöjlåda inuti och det skulle inte göra någon skillnad vilken position sätet var i.

Solskydd

B-Lively-solskyddet har en långtgående storlek och ett stort nätfönster med titthål. Tittfönstret har inget riktigt skydd utan bara extra tyg som överlappar det.

Du kan inte se ditt barn utan att släppa in extra vindströmmar, vilket kan vara dumt i ett kallare klimat. Å andra sidan är solskyddet i UPPAbaby Cruz anmärkningsvärt i storlek och kvalitet med SPF +50 och kick-out solvisir.

Det ger ventilation när det är öppet och har ett stort nätfönster för tittut som är allt annat än svårt att se igenom.

Sele

Fempunktsselen på Britax B-Lively är okej att sätta på men svårare att ta av. Det är lättare att ändra selen trots att det är den mindre lockande omlottplanen.

Selen har tre positioner för axelhöjd och ett flexibelt ljumskband. Samtidigt är 5-punktsselen lätt att sätta på, ta av och ändra.

De två sidosnörena flyger när de klickar i spännet, så du inser när de är inne, men tänk på att urladdningsknappen kan vara något fast. Delarna faller i bitar på ett effektivt sätt.

Den erbjuder ett selebyte utan tråd med ett unikt snarramverk som är allt annat än svårt att använda när du vet hur du ska göra.

Britax B-Lively vs UPPAbaby Cruz

– Helt ny Britax Barnvagn med fotstöd, förbättrad förvaring och förbättrade funktioner
– Lättviktsvagn med fjädring på alla hjul och snabb hopfällning med en hand för enkel transport
– Peek a boo-fönster och oändlig lutning av barnvagnssätet för sovande spädbarn eller uppmärksamma småbarn
– Travel System ready: Den här barnvagnen är lämplig för barn från födseln (med tillbehöret Infant SnugSeat som tillval) tills barnet är ungefär 101 centimeter högt.
– Inkluderar småbarnssäte, regnskydd & insektsskydd – Fullstorlek framåt- och bakåtvänt småbarnssäte-180 graders lutning med en hand
– Justerbart tak med titthålsfönster – Utökningsbart UPF 50+ solskydd
– Stötfångarstång med neopren- eller läderöverdrag i utvalda modeller – En hand, Justerbart handtag med läderöverdrag i utvalda modeller
– Kombinerar aluminium med magnesium för optimal lättvikt, hållbar prestanda– Stötdämpande främre & bakre fjädring- Ettstegsfällning, med eller utan fastsatt säte- Stor, lättillgänglig korg rymmer upp till 30lbs.

Slutomdöme

Utav det avsevärda antalet köp är de flesta kunder överens om att UPPAbaby Cruz är hands-down ett av deras bästa val. Den har visat sig vara allt som de har letat efter i en barnvagn – lätthanterlig, praktisk och tilltalande.

Hursomhelst kan Britax B-Lively också vara ett bra val eftersom den är extraordinär för daglig användning på rensade ytor. Den har en trevlig ficka med dragkedja för dina egna saker och föredrar tillgång till förvaring, även om hjulen inte är toppklassiga.