Articles

Blueprint

Väduren
Du är bunden den här Alla hjärtans dag. Din energi är lockande och du är nöjd med din relationsstatus just nu. Gå och ha kul med din partner, kanske ta en middag och gå och klättra – var äventyrlig.

Tjur
Det är komplicerat just nu i ditt kärleksliv. Försök att lägga några meningsskiljaktigheter åt sidan och ta en kväll med din Valentine på fredagskvällen.

Gemini
Du är singel som en Pringle den här gången, och chansen är stor att du har varit singel varje Alla hjärtans dag. Detta är inget dåligt – du är extremt självständig och du behöver ingen partner i ditt liv för att ha en rolig helg.

Cancer
Cancer, du är en sådan sötnos. Du är väldigt mjuk och omtänksam, och du har förmodligen en gullig dejt eller kompiskväll planerad för alla hjärtans dag. Ibland gör bristande insatser från din partner eller vän dig upprörd eftersom du oftast är den som försöker mest. Håll ut och ha kul.

Leo
Du vill ha uppmärksamhet i år, från din partner eller bästa vän. Du vill känna dig uppskattad och känna att din dejt är investerad i dig. Ge dem en hand med att planera din utflykt på fredag, så blir det garanterat roligt och flirtigt.

Virgo
Du är väldigt uppmärksam och du lägger mycket märke till detaljer i andra människors uppträdande. Du har en mycket, ja, stark personlighet, men din Valentin älskar det hos dig. Du är väldigt praktisk, men du borde försöka göra något utanför din bekvämlighetszon den här fredagen. Kanske ta en resa till Chicago eller åka skridskor med din dejt.

Libra
Du har många Valentines. Chansen är stor att du för närvarande försöker schemalägga alla dina dejter i helgen. Du är extremt charmig och du drar till dig många människor, så njut av all choklad du kommer att få. Ha det trevligt.

Skorpion
Skorpion, du är verkligen passionerad och du vet vad du vill ha av dem i ditt liv. Du kanske blir besviken på din Alla hjärtans dag, men kom ihåg att alla har olika standarder.

Sagittarius
Du är en drömmare förvisso. Du har inte huvudet i molnen, men du är väldigt idealistisk. Troligtvis har du redan föreställt dig din perfekta Alla hjärtans dag med din förälskelse. Jag tycker att du ska satsa på det – bjud ut dem. Man vet aldrig vad som kan hända.

Capricorn
Du är Alla hjärtans dagens grinch. Du hatar den väldigt mycket. Du har definitivt försökt att komma bort från alla dina potentiella planer för fredagen. Ge det en paus och gör din dejt på humör i helgen. Gå ut och försök ha kul.

Aquarius
Aquarius, du har en ny förälskelse lagom till den här Alla hjärtans dag. Du gillar att känna dig fri och själv med dina känslor. Skjut ditt skott, bjud ut dem.

Visenter
Du är singel den här Alla hjärtans dag och du har det ganska bra med det. Ha en kompiskväll ute, eller inne om det är mer din stil. Du gör det, Fiskarna.