Articles

Vintern har anlänt i ”Game Of Thrones”

Game of Thrones har länge lovat oss att vintern kommer. Faktum är att det har blivit ett ikoniskt citat genom hela serien. Och nu tack vare att en vit korp har dykt upp i Game of Thrones , verkar det som om den dagen äntligen har kommit. Vintern är inte bara på väg … vintern har anlänt. Så vad exakt betyder den vita korpen? I böckerna kom ankomsten av en vit korp i A Clash of Kings för att tillkännage slutet på sommaren och början på hösten. Så jag tror att det är säkert att säga att dess debut under finalen av Game of Thrones säsong 6 betyder att ännu en säsong har kommit… den efterlängtade vintern.

Sedan tidigare i serien har vi bara stött på de svarta korparna, som folket i Westeros har använt för att skicka meddelanden till varandra, och, naturligtvis, den treögda korpen som brukade hemsöka Brans visioner. Så det ska bli intressant att se om den vita korpen kommer att tjäna något annat syfte än att vara en symbol för vintern.

Det ser tyvärr ut som om vi kommer att få vänta ett helt år för att få reda på svaret på den frågan. (GoT, jag saknar dig redan!) Men om avsnitt 10 är någon indikation kommer saker och ting att ta fart väldigt snabbt när säsong 7 har premiär. Och nu när vintern äntligen har anlänt bör spelet om järntronen bli mer actionfyllt än någonsin tidigare. Må gudarna vara med oss.

Bild: Helen Sloan/HBO