Articles

Victoria Vida Bio, Net Worth, Höjd, Vikt, Pojkvän, Affär, Gift, Etnicitet, Nationalitet, Fakta och karriär

Snabba fakta om Victoria Vida

 • Fullständigt namnVictoria Vida
 • Födelsedatum1999 /03 /09
 • SmeknamnN/A
 • Familjebostad ogift
 • FödelseortMiami, FL
 • Etnisk tillhörighetvit
 • ReligionKristna
 • YrkeSångerska och skådespelerska
 • NationalitetAmerikanska
 • ÖgonfärgHazel
 • HårfärgBlond
 • Höjd5 fot 5 in
 • Online närvaroInstagram och Twitter
 • HoroskopFiskarna
 • NettoförmögenhetInte tillgänglig

Kort beskrivning av Victoria Vida

Victoria Vida är en framstående amerikansk skådespelerska och sångerska som klev av en huvudroll i Netflix-serien Project MC2 som Adrienne Atoms. Hon fick också ett enormt erkännande från sin första släppta singel ”shining star” Victoria spelade också karaktären i ABC sitcom trophy wife. Vida har gett en exceptionell prestation på sitt jobb som skådespelerska i alla filmer som hon har signerat. Victoria har stor kunskapsfunktion men hon fokuserade på sin karriär. Skådespeleri är hennes entusiasm.

Visa detta inlägg på Instagram

💃💪👸🏼 #WonderWoman #Justiceleague

Ett inlägg som delades av Actress-Netflix🎬Project Mc2 (@victoriavida) den 22 okt, 2017 kl. 10:52am PDT

Victoria har fått enorm respekt och fans genom hela sitt liv. Victoria hänvisar till de amerikanska medborgarskapen. Hon förknippas med den vita etiska bakgrunden. Victoria är av amerikansk härkomst och har amerikanskt ursprung. Victoria är beskyddare av religionen kristendom. Hon är för närvarande 18 år gammal. Hon förhärligar sin födelsedag varje 9 mars 1999. Hennes stjärntecken är Fiskarna.

Victoria Vidas tidiga liv och utbildning

Vi reser tillbaka till hennes tidiga liv, den underbara skådespelerskan landade först på jorden På Miami, FL den 9 mars 1999. Hennes födelsenamn är Victoria Vida. Hon har dessförinnan bott i Brasilien under en tid. Hon har en yngre bror. Kunskapen som beskriver hennes föräldrar är dold. Victoria var en begåvad och riktig kvinna i sitt tidigare liv och gav val för sitt spirande yrke än sin utbildning.

Visa detta inlägg på Instagram

.

Varit redo för helgen sedan i måndags👠😜”Sorry Not Sorry” Bora aproveitar o fim de semana?😉💃 Pic: @iammikeallen Makeup: @spencerbarnesla ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #LosAngeles #weekendplans #militarygreen #latina #sorrynotsorry #demilovato #friyay #ootd #cutedress

Ett inlägg som delades av Actress-Netflix🎬Project Mc2 (@victoriavida) den 6 okt, 2017 at 12:45pm PDT

Diskuterar man hennes utbildningsresultat finns det inga uppgifter om vilka utbildningsuniversitet och ämnen som hon fokuserade på. Informationen om hennes syskon är okänd.

Victoria Vidas karriär

Som en löpsedel mot sin gnistrande karriär lyftes Victoria fram i en mindre karaktär i ett avsnitt av ABC sitcom Trophy Wife år2013. Hennes första hitsingel hette ”Shining Star” och hon fick en huvudroll i Project MC2 tillsammans med Ysa Penarejo.

Läs också: Vem är Stormi Mayas pojkvän?

Victoria Vivas privatliv: Pojkvän, gift

Vid några blad av hennes individuella liv, Victoria Vida rådande matrimonial status är ogift. Hon har inte dumpat i djup kärlek och existerar ett lyckligt liv i united states. Hon arbetar med sitt eget arbete och ordet ”affär” är inte lämpligt när det gäller hennes nuvarande livssituation. Victoria har rak sexuell förtrogenhet och hon är skicklig på att upprätthålla sitt licensierade liv och individuella liv i en fredlig situation utan att förstöra för andra.

Visa detta inlägg på Instagram
.

Rock it this weekend guys!😘 Vai com tudo esse fim de semana!💃 📸Credits: @iammikeallen #VictoriaVida #weekend #strikeapose #socialmediaday #Latina

Ett inlägg delat av Actress-Netflix🎬Project Mc2 (@victoriavida) on Jun 30, 2017 at 3:19pm PDT

Förmodligen vill Vida hålla sina personliga detaljer långt från media. Den 20-åriga tv-skådespelerskan har lagt upp många av sina bilder via Instagram, dock inte delat många bilder med killar. När vi går igenom hennes Instagram-profil kan vi lätt komma fram till att skådespelerskan leder ett singelliv.

Avstånd från sitt förhållande gillar Vida att spendera tid utomhus. Hon åker ofta till stranden och besöker även staden. Dessutom gör hon också yoga och är helt medveten om sin fysiska kondition.

Victoria Vidas kroppsstatistik (höjd)

Om man tittar på hennes kroppsstatistik har Victoria en genomsnittlig längd och en vacker kropp. Hon är högerhänt och täcker en atletisk kroppsbyggnad. Victoria står på höjden 5′ ft 5″ in. Hennes kroppstyp är kurvig. Likaså är hennes vikt ungefär 45 kg, dvs. 99 pund. Hennes kroppsmått är dock okända. Victoria har Hasselögon och hennes hår är av blond färg. Anslut med henne på Twitter och Instagram.

Victoria Vidas nettoförmögenhet

Den amerikanska TV-skådespelerskan Victoria Vida har medverkat i så många TV-serier och tagit en enorm förmögenhet från den amerikanska filmindustrin. Dessutom har hon gjort sin singel med titeln Shining Star. Enligt vissa källor har Vida en nettoförmögenhet på cirka 250 tusen dollar.

Visa detta inlägg på Instagram

Ha en fantastisk helg alla! Tenham um ótimo fim de semana! ¡Tengan un buen fin de semana! Fotokredit: Smink: @ricardo.hubbs.photo: @april.beer #tgif #Vancouver #Canada #weekend #VictoriaVida

Ett inlägg delat av Actress-Netflix🎬Project Mc2 (@victoriavida) den 7 apr 2017 kl. 20:25 PDT

För att inte tala om att hon även är aktiv på Instagram med över 72,4 4K följare vilket säkerligen hjälper henne att tjäna pengar genom annonser och kampanjer från olika varumärken. Dessutom är hon aktiv på YouTube med över 8,3K prenumeranter som säkert kommer att öka under de kommande dagarna. Om man går igenom hennes profil på sociala medier lever Vida en överdådig livsstil utan tvekan.

Victoria Vidas donation och försäkring

Victoria Vida arbetar för närvarande på sitt projekt MC2. Hon har donerat 200000 dollar till cancerpatienterna. Informationen om hennes försäkring är dold på sociala webbplatser.