Articles

Victoria Beckham visade upp sin försvinnande ryggtatuering

I fredags deltog Victoria Beckham på 2017 Breast Cancer Research Foundation Hot Pink Party i New York och bar en av sina egna designer. Den rygglösa, marinblå övredelen, från hennes Victoria Beckham AW17-kollektion, visade upp designerns försvinnande ryggtatuering.

Victoria Beckham disappearing tattoo

ACE Pictures/REX//Getty/Noam Galai

Tatueringen, som löper från nacken och nedför ryggen, är tydligen en hebreisk fras som betyder ”Jag är min älskades och min älskade är min”. Hennes make, David Beckham, har samma fras tatuerad på sin kropp.

Detta innehåll är importerat från Instagram. Du kanske kan hitta samma innehåll i ett annat format, eller så kan du hitta mer information, på deras webbplats.

Den tidigare medlemmen i Spice Girls har tydligen fått behandling för att ta bort tatueringar med laser, vilket uppenbarligen börjar fungera. Modedesignern genomgår en viktig stilförändring och är redo att lämna sina tatueringar bakom sig. Men kommer David att göra sig av med sina?

Victoria Beckham back tattoos

Chris Jackson+Noam GalaiGetty Images
Det här innehållet har skapats och underhållits av en tredje part och importerats till den här sidan för att hjälpa användarna att ange sin e-postadress. Du kan hitta mer information om detta och liknande innehåll på piano.io

.