Articles

Victor Voronov Wiki, (Johnny Weirs ex-make), nettoförmögenhet, höjd, familj och mer

Victor Voronov föddes den 4 juli 1984. Hans ålder som är 35 år som på 2019. Victor har gjort sin examen från Georgetown Law. Dessförinnan har han tagit sin grundexamen från Emory University i Atlanta. Utöver detta innehar han positionen i schackklubben på dekanens lista. För närvarande arbetar han på en advokatbyrå i Detroit.

Han har donerat i många välgörenhetsorganisationer som Human Rights Campaign som aktivt kämpar för hbtq-rättigheter och Trevor Project, en organisation för självmordsprevention och hbtq-krisintervention. Victor har gift sig med den berömda skridskoåkaren Johnny Weir. Deras äktenskap kan inte överleva länge och båda har tagit skilsmässa.

Johnny Weirs make Victor Weir-Voronov

Innehållsförteckning

Fakta om Victor Voronov:

 • Fullständigt namn -Victor Voronov
 • Smeknamn – Victor
 • Födelsedag -4 juli 1984
 • Ålder -35 år
 • Födelseort – USA
 • Nationalitet – Amerikansk
 • Religion – Kristendom
 • Nuvarande plats – Detroit, USA
 • Stjärntecken – Kräftan
 • Make – Johnny Weir (skild)
 • Utbildning – Juristexamen
 • Sexualitet – Homosexuell
 • Nettoförmögenhet – $2.5 miljoner

Victor Voronov Tidigt liv

Victor är en av de talangfullaindividerna som hade en ganska hygglig barndom. Han fick sin grundexamen från Emory University i Atlanta och tog en juristexamen från Georgetown Law. Han har också arbetat som volontär på Delaware Valley LegacyFund och som donator i The Trevor Project. Han är känd för sitt välgörenhetsarbete för HBTQ-samhället.

Victor Voronovs personliga liv

Victor är öppet homosexuell vars sexuella läggning spekulerades länge innan han kom ut. Han förblev hemlighetsfull om sin relation och kom ut först en vecka före sitt bröllop 2011 genom sina memoarer Welcome to My World. Han angav självmord bland homosexuella som en viktig orsak till sitt avslöjande. Efter att han kom ut gifte han sig med Johnny Weir 2011 i en civil ceremoni på nyårsafton i New York City. Paret skilde sig fyra år senare 2015 efter sina personliga problem. Efter skilsmässan gick paret skilda vägar där Voronov anklagade Johnny för att ha förstört deras relation.

Johnny Weir Husband Victor Weir Voronov
Johnny Weir Husband Victor Weir Voronov

Paret kämpade intensivt i en juridisk strid för sin älskade hund, detta speglade tillståndet i deras relation. Voronov slog sin före detta make under en rättslig strid där Victor stämde Weir för förtal och även anklagade honom för våld i hemmet. Victor anklagade till och med sin före detta make för att ha bitit honom. Efter att hans förhållande med Weir tog slut träffade han en isdansare Joti Polizoakis på flygplatsen i Atlanta. Paret började dejta efter en kort tid och senare förlovade de sig. Just nu njuter han av singellivet ganska bra.

Victor Voronov Ålder, längd och vikt

Förd den 4 juli 1984 blir Victor 35 år gammal. Han står på en höjd av 6 fot och väger på anständiga 65 kg.

Victor Voronov Nettoförmögenhet

Victor Voronov beräknas ha en nettoförmögenhet på cirka 2,5 miljoner dollar från och med 2019. Genomsnittslönen för en advokat i Detroit är 78 619 dollar, vilket är lägre än det nationella amerikanska genomsnittet på 8 1829 dollar.

Victor Voronov Karriär

Victor var en av de framstående personerna när det gäller utbildningsbakgrund. När han 2008 tog Juris Doctor hoppade karriären som affärsjurist på mannen. Senare arbetade Victor för Chadbourne and Parke LLP i New York och Moskvas filial. Under sin tid på institutet arbetade den begåvade advokaten med att övervaka fusioner, förvärv, joint ventures, private equity, börsintroduktioner. Efter 32 månader, en tid i föreningen lämnade Victor företaget i december 2009. Från juli 2010 till januari 2014 praktiserade Victor mediajuridik i Greater New York City. De flesta av hans arbeten omfattar bland annat utarbetande, granskning, översyn och många fler.

Hans engagemang inom detta område hjälpte många nya klienter att bygga upp sitt affärsföretag. Victor anses vara en enastående advokat som för närvarande arbetar som advokat i Greater Detroit Area, och verken förklara som Class Action Lawsuit of the Flint Water Crisis.

Prenumerera på uppdateringar Avsluta prenumeration på uppdateringar

.