Articles

Vem är Chris Cornells fru Vicky Karayiannis? Wiki: Bröllop, ålder, pengar

En enkel påminnelse om att artikeln är skapad och ägs enbart av biographytribune.com. Artikeln kan inte återpubliceras i andra sidor eller pappersarbete. Upphovsrätten skyddas av DMCA. Alla upptäckta kopior kommer sannolikt att rapporteras.
Original supply: https://biographytribune.com/who-is-chris-cornells-wife-vicky-karayiannis-her-wiki-wedding-age-education-net-worth-parents/

Vem är Vicky Karayiannis?

Vicky Karayiannis, född den 13 augusti 1987, är en amerikansk publicist och filantrop, som blev högre ofta kallas hustru till den avlidne rocksångaren Chris Cornell. Hennes liv blev extremt uppmärksammat när hennes make tillägnade sig självmord 2017.

Bildkälla

Vicky Karayiannis tidiga liv

Inte mycket förstås om Karayiannis privata liv, förutom att hon är av grekisk härkomst; hennes mamma är Toni Karayiannis och han eller hon har dessutom en bror vid namn Nicholas Karayiannis. De följer alla den grekisk-ortodoxa tron.

Vicky Karayiannis karriär

I fråga om Karayiannis yrke finns inte mycket information tillgänglig, men det är identifierat att hon arbetar som publicist. Hon gjorde verkligen publicitetsarbete i Paris kvällen då hon träffade sin blivande make Chris Cornell. Hennes år som publicist hjälpte till att ordna hennes webbvärde.

Karayiannis kan vara en identifierad filantrop. År 2012 skapade hon och hennes make Cornell Chris and Vicky Cornell Foundation, ett företag som hjälper till att öka medvetenheten om och hjälpa barn som upplever hemlöshet, missbruk, fattigdom och/eller försummelse.

Vi upplever den bästa humanitära katastrofen i vår livstid – extra individer än någonsin flyr sina fastigheter på grund av strid och katastrofer. Idag, på #WorldRefugeeDay, blir jag medlem av @theIRC för att stå med världens svagaste. Gå med oss. https://t.co/iDPanEXFAE pic.twitter.com/285bE3VsvK

– Vicky Cornell (@vickycornell) June 20, 2018

Vicky Karayiannis’ Kroppsmått

I fraser av hennes kroppsmått har Karayiannis en topp på 5ft 5ins eller 1,65 meter.

Vicky Karayiannis’ Net Worth

Vid 2018 och baserat mestadels på auktoritativa källor, rapporteras Karayiannis’ webbvärde vara över 1 miljon dollar, förvärvad från hennes år som publicist, förutom att arbeta tillsammans med sin make Chris, och därefter från hans testamente.

Vicky Karayiannis privatliv

I fråga om hennes privatliv var Karayiannis gift med sångaren, låtskrivaren och rockikonen Chris Cornell. De två träffades i Paris under en av Cornells turnéer tillsammans med sitt band Audioslave. Det gick snabbt mellan de två och 2003 friade Cornell på en bar i Paris. Ett år senare bestämde de sig för att gifta sig och hade en intim bröllopsceremoni i Paris. De har två barn: dottern Toni Cornell och sonen Christopher Nicholas Cornell.

Bildkälla

Chris Cornell föddes Christopher John Boyle den 20 juli 1964. Han var sångare i banden Soundgarden och Audioslave. 1984 kom han in i musikbranschen och gjorde sig genast ett rykte för sin distinkta modell och sin ofattbara röstvariation på nästan fyra oktaver. Han anses vara en av många pionjärer och huvudröster i 1990-talets grunge-motion.

Han var i stånd att lansera fyra soloalbum och ett stay-album, förutom olika album tillsammans med sina band. Han är mest känd för sina låtar ”Black Hole Sun”, ”Hunger Strike”, ”Nothing Compares 2 U”, ”Say Hello 2 Heaven” och ”Fell on Black Days” bland många andra. Tyvärr har han tillsammans med sin berömmelse dessutom drabbats av melankoli och blivit beroende av olika sorters mediciner och andra laster.

Innan Cornell träffade Karayiannis var han tidigare gift med Susan Silver, som dessutom var tidigare handledare för Cornells band. De två gifte sig 1990 och hade en dotter, Lillian Jean, innan deras äktenskap ledde till 2003.

Bildkälla

År 2017 hittades Cornell död i sitt resortrum i Detroit efter att ha genomfört en spelning tillsammans med sitt band Soundgarden. Hans död dominerades som självmord genom hängning, med hjälp av ett tågband.

Vicky Karayiannis dålig publicitet

Trots att upprätthålla ett personligt liv har Karayiannis stött på en del ohälsosam publicitet. År 2006 lämnade hennes städkvinna vid namn Elia Mora in ett auktoriserat klagomål efter att ha hävdat att hon tvingades arbeta 43 timmar i veckan och inte fick betalt för några extra tidskostnader. Hon förvägrades dessutom alla pauser medan hon arbetade. Det har inte rapporterats tydligt om ärendet har lösts eller inte.