Articles

Valeria Orsini Bio, Net Worth, Wiki, Höjd, Affär och pojkvän

Snabba fakta om Valeria Orsini

 • Fullständigt namnValeria Orsini
 • Födelsedatum1990 /01 /19
 • CivilståndSingel
 • FödelseortAtlanta, Georgia, USA
 • Etnisk tillhörighetvit
 • YrkeModell
 • NationalitetAmerikansk
 • ÖgonfärgBrunt
 • HårfärgBlont
 • ByggnadSlank
 • Höjd5 fot 3 tum
 • Vikt46.7 (103 lbs)
 • Kroppsmått34c-24-34
 • UtbildningKeiser University
 • HoroskopCapricon

Kalla det vad du vill för vackert, hett, underbart, sexigt. Valeria Orsini har varenda egenskap som nämns ovan. Det finns inte en enda sak som inte är vacker med henne. Orsini är en glamourmodell och en blivande skådespelerska. Valeria arbetar också som en internationellt publicerad glamourmodell för baddräkter och underkläder. Hon hjälper tusentals människor att komma i form med sina träningsvideor och tips.

Låt oss gå in i artikeln för att veta mer om fitnessmodellen, hennes livsstil, ålder, nettoförmögenhet, pojkvän och allt som har med henne att göra.

Valeria Orsini’s Bio & Wiki

En blandning av colombianska och italienska och puertoricanska anor Valeria Orsini är född den 19 januari 1990 i Atlanta Georgia. Som det inte är någon överraskning kan hon tala både spanska och engelska språket. Även om hon är född i Atlanta, Georgia, är hon främst uppvuxen i Miami, Florida, dit hennes familj flyttade när hon var två år gammal.

Även läs: Gus Birney Bio, ålder, höjd, pojkvän, gift & Nettoförmögenhet

Valeria gick på Keiser University för arbetsterapi. Hennes modellkarriär tog fart när en fotografvän till Valeria såg potential i henne. Allt började ett år efter att hon tagit examen från high school och studerade på sitt universitet. Resten är historia.

Hon har inte avslöjat andra detaljer som rör hennes familjemedlemmar och tidiga liv. Hon säger dock att hon är super i sin familj och är en familjekvinna.

Valerie Orsini’s Age, Zodiac Sign (Birthday)

Född den 19 januari 1990, Valerie Orsini är i sin 29-åriga ålder som av 2019. För närvarande är hon upptagen med att njuta av sina sena tjugoåringar. Som vi kan se firar Orsini sin födelsedag varje 19 januari. Dessutom är hennes födelsetecken (stjärntecken) Stenbocken.

Höjd & Kroppsmått på Valeria Orsini

Den underbara modellen har en super attraktiv kropp som kan få vilken kille som helst att bli galen. Orsini har ett perfekt kroppsmått på 34c-24-34. Instagrammodellen väger 46,7 (103 lbs). Dessutom har hon höjden 5 fot 3 tum vilket gör henne 1,6 m lång.

Visa detta inlägg på Instagram

.

Detta väder tho . . @derick_g @lotuscouture

Ett inlägg delat av valeria_orsini (@valeria_orsini) den 6 okt 2018 kl 18:11 PDT

Även läs: DJ Esco Net Worth, Bio, Wiki, Dating, Flickvän

På tal om hennes ögonfärg är hon välsignad bruna ögon med blond hårtyp. Det går inte att förneka att hennes träningsrutin och hennes passion för dans har bidragit mycket till hennes perfekta kroppstyp.

Vissa detaljer om Valerias affär. Har hon en pojkvän?

Enligt media är hon inte involverad i någon form av affär och söker efter en Mr. Right. Likaså har hon inte spillt ut detaljer relaterade till sitt tidigare förhållande ännu. Valeria säger att hon vill ha en smart man som kan lära henne saker, som också har hennes rygg och kommer att skydda henne. Valeria fortsätter vidare och säger att hon vill ha någon som är jordnära för att jämna ut hennes galna liv.

Hon säger att hennes största tändpunkt är någon som är rolig och får henne att skratta oavsett vad de gör. Killar där ute med ett gott sinne för humor och en rolig och kärleksfull attityd, hon är ett kap. Du kan vara hennes nästa pojkvän material.

Valeria Orsini’s Salary & Net Worth

Den hårt arbetande modellen och fitness mogul Valeria tjänar $thousands of grand från sitt yrke. Amerikanska spirande glamorösa versionen Valeria är super sexig, koncentrerad och hårt arbetande. Hon tjänar en enorm summa pengar genom att marknadsföra fitnessprodukter på sin sajt.

Samma sak gäller Orsini som har en månadslön på cirka 90 000 dollar medan hennes årslön är 250 000. Hon tjänar också 8 378 – 13 963 dollar på varje Instagraminlägg beroende på likes. Hon älskar att visa upp sitt lyxiga liv i sina sociala medier.