Articles

UNIQLO Ginza är en av företagets största flaggskeppsbutiker

UNIQLO har precis slagit upp dörrarna till en av sina största flaggskeppsbutiker i Japan. UNIQLO TOKYO ligger i Ginza-distriktet och är en butikslokal med fyra våningar som designats av Herzog & de Meuron. Detaljhandelslokalen ligger i Marronnier Gate-byggnaden och byggdes ursprungligen 1984 för att fungera som ett av Ginzas Paris-inspirerade varuhus.

Hela byggnaden rensades och avlägsnades från överflödet så att shoppare och fotgängare kan uppleva en större rumslig förbindelse med varje produktnivå. Varje våningsplan är också skelettliknande genom att stora betongplattor avlägsnats, vilket blottar betong- och stålbalkar för en rå och öppen atmosfär. Flaggskeppet rymmer för närvarande herr/kvinnavdelning på första våningen, följt av damavdelning på andra våningen, mer herravdelning på tredje våningen och slutligen en barn/UT/babyavdelning på fjärde våningen. Det finns också en utställningslokal för samarbeten, en ”ambassadörshörna” för UNIQLO-ambassadörer som Roger Federer och Kei Nishikori och en avdelning exklusivt för AIRism-produkter.

De som befinner sig i Tokyo kan bege sig till UNIQLO TOKYO i Ginza där det för närvarande är öppet från 11:00 till 21:00. Kontrollera med det lokala kontoret eftersom öppettiderna kommer att ändras för att sammanfalla med COVID-19 försiktighetsåtgärder.

UNIQLO TOKYO
3-2-1 Ginza, Chuo-ku
Tokyo Marronnier Gate Ginza 2

I andra modenyheter designar NOAH en speciell T-shirt för den nya butiken i Osaka.