Articles

Super Bowl 2021 live stream: Hur kan du titta på Super Bowl 2021: Vilken kanal, tid för avspark och hur man tittar

Har du svårt att hitta en pålitlig gratis live stream av Super Bowl? Anslut din nya VPN till en plats i Storbritannien, vilken som helst av dem fungerar, och så snart du gör det kommer din enhet att visa en brittisk IP-adress. Efter detta kan du navigera till TVPlayer.com och du är klar. TVPlayer.com är en gratis och laglig streamingtjänst online i Storbritannien. Den erbjuder inga reklamfilmer, så du kommer inte att se de nya annonserna, men du får en reklamfri upplevelse av spelet, vilket är bra för många. TVPlayer har också en gratis DVR-tjänst, så du kan spela in den nu och titta på den senare.

Vilken kanal kan du se Super Bowl 2021 på?

Det ändras varje år, men i år har CBS exklusiva rättigheter till Super Bowl-sändningen. Det innebär att du kommer att kunna hitta matchen på ditt lokala CBS-nätverk samt via CBS-appar på din telefon, surfplatta, TV med mera.

Super Bowl 2020 sändes av Fox.

Hur man streamar Super Bowl 2021 live utan kabel

Du måste kontrollera ditt lokala område för att se vilken streamingleverantör (om någon) som erbjuder CBS för dig. Eftersom avtalen skiljer sig åt från marknad till marknad kan vi inte ange vilken tjänst som fungerar bäst för dig. Det finns några som kan fungera för alla och några som inte kommer att fungera utom i några få utvalda områden. Här är var du ska leta efter en direktsändning av Super Bowl:

  • Hulu Live TV Local Channel Search
  • FuboTV Local Channel Search
  • Sling TV Local Channel Search
  • AT&T Now Local Channel Search
  • YouTube TV Local Channel Search

En del av dessa erbjuder till och med gratis provversioner, Så när du har bekräftat att programmet kommer att finnas tillgängligt på din lokala marknad kan du strategiskt sett registrera dig för en provperiod för att se matchen utan att behöva betala något ur egen ficka.

Hur man ser Super Bowl 2021 GRATIS i USA

CBS har bekräftat att man kommer att erbjuda en helt gratis online-stream av matchen på CBSsports för alla som befinner sig i USA. Du kommer att kunna använda webbläsaren på din telefon, bärbara dator, surfplatta och till och med TV för att se matchen.

Följ med CBS

Du kommer att kunna använda CBS All Access-appen på din dator, telefon eller surfplatta för att följa matchen var du än befinner dig när den börjar. CBS All Access erbjuder ett bibliotek med över 10 000 avsnitt av aktuella och tidigare TV-favoriter, tillsammans med ett Live Feed som visar upp stora sportevenemang i över 150 städer.

Bortsett från dina mobila enheter kan du också få CBS All Access installerat på din Fire TV Stick, Roku, PlayStation 4, Xbox, Apple TV med mera. Det är en betaltjänst, även om företaget erbjuder en gratis provperiod på sju dagar. Du kommer inte att kunna se hela matchen, men du kan följa med i kommentarer, uppdateringar med mera.

Kan man använda en OTA-antenn för att se Super Bowl?

Ett av de enklaste sätten att se Super Bowl är att använda en OTA-antenn och koppla in sig via din lokala CBS-partner. Detta fungerar inte för alla, så du bör kolla in den här praktiska kartan för att se om det är ett alternativ för dig eller inte.

När du har bekräftat att du kan ta emot en sändning där du bor måste du se till att du har en antenn som räcker till hur långt bort leverantören är från dig. Härifrån är allt du behöver göra att skanna tv:ns tuner för att få tag på kanalen, och sedan slå på den stora matchen på söndag! Det finns många bra alternativ där ute. Du kan beställa en från ställen som Amazon, Best Buy med flera, eller bara gå in på en lokal Walmart eller Target och hämta en.

Du måste se till att din TV har en inbyggd tuner så att du kan få detta att fungera. Titta på baksidan av TV:n efter en koaxial ingång så är du klar.

Kan du se Super Bowl 2021 i 4K?

Tyvärr kommer du i år inte att kunna se Super Bowl i 4K. CBS erbjuder inte många 4K-strömmar och vill inte ta på sig den extra produktionen för den stora matchen.

I 2020 sändes Super Bowl i 4K för första gången, men i år kommer vi inte att ha samma tur.

Hur man ser Super Bowl 2021 online gratis i Storbritannien

Det enklaste alternativet för de i Storbritannien som vill se den stora matchen är BBC One. Företaget har streamat den stora matchen gratis de senaste fem åren, och den här gången är det ingen skillnad.

Då BBC One sänder den betyder det att du också kan se den i den kostnadsfria appen BBC iPlayer, som fungerar även på telefoner och surfplattor. Se till att ha alla appar installerade och inställda i förväg så att du inte missar något av matchen.

Förutom BBC One kommer även Sky Sports att sända matchen gratis. Om du inte befinner dig i Storbritannien under matchen, men föredrar att titta på lokal bevakning av evenemanget, kom ihåg att använda en VPN för att göra det enklare.

Hur man tittar på Super Bowl 2021 live stream i Kanada

Mycket precis som förra året, och de föregående åren, kommer CTV/TSN att vara ditt bästa alternativ i Kanada. Det är det officiella TV-bolaget för Super Bowl i Kanada, och du kommer att kunna se den på din TV eller mobila enhet med hjälp av appen CTV Go. Du måste teckna ett abonnemang som kostar 7,99 dollar per månad.

Om du behöver ett annat alternativ i Kanada kommer DAZN att streama Super Bowl i Kanada. Det är också en prenumerationstjänst, så du måste betala månadsavgiften, men DAZN erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du inte är nöjd med tjänsten och det finns också en gratis provperiod tillgänglig.