Articles

Roliga lagnamn i fantasy football för fans av alla NFL-lag

” Föregående 11 av 16 Nästa ”
Dalvin Cook, Fantasy Football, Minnesota Vikings (Foto av Jonathan Bachman/Getty Images)+

Dalvin and the Chipmunks (Minnesota Vikings)

Det här är en ny klassiker bland lagnamnen i fantasy football. Chansen är stor att om du har haft ett lag som haft Dalvin Cook som en av de framträdande spelarna under de senaste åren så var ”Dalvin and the Chipmunks” ett av de alternativ du övervägde. Om det gör att du inte gillar namnet kan du överväga ett annat Cook-relaterat lagnamn: Dalvin Klein.

I vilket fall som helst bör Cook återigen vara den centrala punkten i Minnesota Vikings offensiv. Passningsoffensiven kommer att bli spännande att följa. Adam Thielen är helt klart nummer 1 alternativet men det återstår att se om hans roll kommer att öka eller om rookien Justin Jefferson kommer att kliva in direkt och vara ersättaren för Stefon Diggs.

Andra Vikings lagnamn: Hooked on a Thielen, Putting in the Kirk

Cam You Dig It? (New England Patriots)

För att skapa transparens skulle det presenterade lagnamnet för New England Patriots-fansen vara något som beklagade Tom Bradys avgång under lågsäsongen. Istället tittar vi på nytillskottet av den före detta Panthers-quarterbacken Cam Newton efter att 2015 års NFL MVP tog ett logiskt beslut och landade hos New England.

Och utan Newton var jag i fullt undvikande läge med Patriots-offensiven i fantasy. Pass-catchers, running backs och (givetvis) quarterbacks oroade mig alla. Jag är inte helt säker på hur mycket det förändrar det för mig att lägga till Newton, men jag kan definitivt säga att det förändrar det till det bättre.

Andra lagnamn för Patriots: Jag kan inte hitta en Edelman, Sony PlayStation