Articles

Reddit – AskReddit – Varför är hotell i USA så dyra?

Miami. Flickor. Mat. Malls. Orlando. Temaparker. Vackra hotell. Rent vatten (Montezuma’s revenge-mexico). Bekvämligheten av att allt ligger minst 5 minuter bort och oftast en timme. Hyrbilar överallt där du hittar en. Du kan få vad du vill ha förutom källare och berg. Men jag förstår vad du säger: ”Det finns ingenting i Florida, det är Amerikas penis, jag kan få ett strandhotell någon annanstans för 30 dollar per natt.” Visst ja, men det är Amerika, varför skulle vi inte ta ut en massa pengar för att du ska få stanna hos oss under ett besök? Du behöver inte ha ett fint hotell, du kan få ett hotell för 80 dollar per natt och köra 20-30 minuter till stranden och ha det trevligt, men att det är dyrt (åtminstone här i Florida vad jag har märkt) beror på att vi vill ha dina pengar. Vad kommer din fru att tänka när du köper ett hotell för 30 dollar i Amerika? Hon kanske tänker ”det här är bara ett garage” och du vill att din familj ska välkomnas till Amerika genom att spendera alla dina pengar för att uppleva Amerika på det sätt som det är tänkt att upplevas. Nu är jag inte en kille som tjänar sexsiffrigt om året med ett galet fantastiskt jobb och en bil. allt är en fälla, de flesta fattar inte det. Hur som helst, allt det där var min motivering till varför jag tycker att vi är dyra. (Jag är uttråkad 100 % av tiden, det är därför jag är på reddit som du.)