Articles

Matlagning med kocken Lee – matlagningskurs för alla hjärtans dag

Valentines Cooking Class Feb 12 or 13

SUGAR BEACH EVENTS PRESENTERAR
Matlagningskurs för alla hjärtans dag med kocken Lee

Valentinsdagen är en dag som handlar om romantik och njutning. Låt oss visa dig hur du sätter ihop en dekadent meny som kommer att tillfredsställa dig och din älskade. Följ med oss på en kväll med romantik i köket. Tillsammans med din älskling kommer kocken Lee att guida er genom ett kulinariskt firande av Alla hjärtans dag. Upptäck hur romantiskt och roligt det är att laga mat tillsammans.

I slutet av kursen kommer ni att njuta av en meny full av autentiska och läckra rätter. Det bästa av allt är att ni kommer att bli förälskade i den otroliga mat som ni skapat tillsammans, samtidigt som ni njuter av några romantiska drinkar. Carl, kock Lee’s älskling och Libations Specialist, har en speciell överraskning i beredskap för dig från spritskåpet.

Meny:
Hummer sallad; Caesar sallad; sauterade palmhjärtan med kronärtskockor och körsbärstomater; bakade och fyllda potatisar av provencalisk typ; duo av nötkött med tryffelsås och sesamkrustad färsk fångst med ingefära och lime Beurre Blanc; och en trio av efterrätter-Lilikoi Mousse, Mini Red Velvet Cakes, och Chocolate Lava Cake.

Vad man kan förvänta sig:
Du kommer att få många nya tekniker och recept som du kan ta med dig hem till ditt kök. Du kommer att arbeta tillsammans med andra elever i en rolig, praktisk miljö som leds av kock Lee och hennes kockinstruktörer.

▪Lär dig färdigheter för en livslång fantastisk matlagning
▪Arbeta sida vid sida med andra för att förbereda varje maträtt
▪Interagera med klasskamraterna och instruktören för att få en riklig inlärningsupplevelse
▪Klasserna är tre till tre och en halv timme och varje elev får smaka på en generös smak av varje maträtt, plus libationsinstruktioner och provsmakningar av Carl Anderson
▪Hålls i vårt professionella kök med kommersiell kvalitet
▪ Sugar Beach Events kommer att tillhandahålla all köksutrustning och alla tillbehör.


Reservering krävs, 95 dollar per person

Slut dig till oss:
måndag den 12 februari
eller
tisdag den 13 februari
från 17:30 till 21:00

på Sugar Beach Events som ligger på 85 North Kihei Road, Kihei (808) 856-6151

Måste vara 21 år eller äldre för att delta.
Observera att du kommer att arbeta i ett kommersiellt kök med knivar, säkerheten är vår främsta angelägenhet. Bär också skor med nära tå.

Detta är det FJÄRDE året av matlagningsserien Cooking With Chef Lee. Denna populära matlagningsserie kommer att erbjuda en mängd olika speciella matlagningskurser, videohandledning, recept och möjligheter att lära sig professionella tips som du kan implementera i dina dagliga erfarenheter i köket.

Dela inlägget ”Cooking With Chef Lee – Valentine’s Cooking Class”

  • Twitter
  • Email