Articles

Fyra kvinnor kryddat sina liv genom att bära vibrerande trosor överallt

Har du någonsin drömt om att gå runt i vibrerande trosor varje dag? Inte jag heller. Men hej, några damer på BuzzFeed var sugna på att prova, så fyra kvinnor genomförde sin vardag i vibrerande trosor under en vecka. Och de levde för att berätta den bisarra, underhållande historien.

Vibrerande trosor är ganska okomplicerat. Det finns ett par underkläder, en minivibrator som du sätter in i underkläderna och en fjärrkontroll som styr vibratorn. Så länge du inte hoppar runt, stannar vibratorn på plats (tyvärr fick en kvinna erfara detta på det hårda sättet under en tennismatch).

Kvinnorna utsatte sig själva för tre stora tester: att bära trosorna offentligt, att testa dem hemma och att ge någon annan full kontroll över fjärrkontrollen. De tyckte att den första uppgiften var allmänt underhållande. Trosorna gav en nyvunnen känsla av dramatik till vanligtvis tråkiga möten, och dagligvaruhandeln blev mer utmanande när vibrationer livar upp en tur i mejerigången. Mottagandet hemma var varierande – vissa kvinnor gillade vibratorn, medan andra föredrog mänsklig sexuell interaktion. Och det blev riktigt vilt när kvinnorna offrade makten över fjärrkontrollen. Vissa gav den till sin partner och andra gav den till sina vänner – men alla slutade med att de blev upphetsade vid slumpmässiga tillfällen under dagen. Vilket är, du vet, något.

Jag är inte säker på att 10/10 skulle rekommendera att prova detta hemma. Men hey, det finns ingen anledning att inte återuppleva denna underhållande resa vicariant genom dessa orädda trosor-pionjärer. Och om du är sugen på att ge vibrerande trosor en chans, ja, då gör du det.

Se hela videon nedan.

Related:

  • 3 män gjorde sina magmuskler om och resultatet var en syn att beskåda
  • Ekta människor provade galna sexpositioner i duschen och resultaten var lika skrattretande pinsamma som man kan förvänta sig
  • 4 kvinnor tog ett frågeformulär om sexualundervisning i mellanstadiet och insåg att de visste mycket mindre om sex än vad de trodde

Fotokredit: CNE