Articles

Förbered dig på ackrediterade ultraljudsteknikerutbildningar i Utah idag

Om du bestämmer dig för att bli ultraljudstekniker i Utah har du möjlighet att starta en karriär inom hälsovårdsbranschen som är bland de snabbast växande i hela landet och i delstaten Utah. Att bli sonograf eller ultraljudstekniker i Utah har blivit mycket populärt eftersom det är en utmärkt startkarriär inom sjukvården. Detta beror på att det kräver mindre tid för startutbildning och ofta används som en språngbräda till avancerade roller inom hälso- och sjukvården i den stora delstaten Utah. Tiden för inträde i den stora växande karriären är nu!

Finn ultraljudsteknikerskolor i Utah nu

Vara ultraljudstekniker i Utah

Nedan finner du en beskrivning av de fyra steg som krävs för att bli ultraljudstekniker i Utah.

Steg 1: Avsluta din gymnasieexamen eller GED

Du kommer inte att kunna skriva in dig på en ackrediterad sonografikurs utan att ha en gymnasieexamen eller motsvarande GED.

Steg 2: Skriva in dig på en godkänd ultraljudsteknikerutbildning i Utah

Nedan följer en fullständig förlust av ackrediterade ultraljudsteknikerprogram i Utah.

Weber State University 3850 Dixon Parkway Dr. Dept. 1031 Ogden UT 84408-1031 801-626-6000 Diagnostic Medical Sonography/Sonographer and Ultrasound Technician

Steg 3: Avsluta utbildningen och alla obligatoriska utbildningstimmar

Säkra dig om att du har slutfört din godkända ultraljudsteknikerutbildning i Utah helt och hållet och att du också har avslutat alla dina kliniska utbildningstimmar.

Steg 4: Skaffa en RDMS-certifiering

Klicka här för att se vilka detaljer som gäller för RDM-certifieringstester och vad som är en själva provet. Vi täcker allt från testförberedelser till att göra sig redo från början till slut.

Ultraljudstekniker lön och jobb i Utah

I Utah är den ökande tillväxten och efterfrågan extremt hög för ultraljudstekniker. Medan Bureau of Labor Statistics förväntar sig en 44-procentig ökning av nya öppningar för ultraljudstekniker i hela Utah,kan vi se att populära arbetsplatser är i delstaten Utah för sonografer och ultraljudstekniker är på sjukhus, läkarmottagningar och allmänna vårdinrättningar. Det kommer också att finnas ett visst behov vid statliga organisationer och kliniker. Oavsett arbetsmiljö kommer dessa möjligheter med stor sannolikhet att ge avsevärd tid att arbeta under ledning av läkare, specialiserad medicinsk personal och andra arbeten som ultraljudsteknikern någon gång kan vilja gå över till. Följande förteckning återspeglar specifika uppgifter om ultraljudsteknikerlöner i Utah per region och kommer för de senaste uppgifterna på webbplatsen bls.gov. Tiden för att komma in i karriären som diagnostisk medicinsk sonograf i Utah kan inte vara hetare än nu!