Articles

Hur löser du felet ”Inställningar har stannat” på din Android-enhet?

Metod 1: Starta om din Android-telefon

För det mesta löser en enkel omstart problemet för dig. Du kan antingen stänga av telefonen och sedan slå på den igen, eller så kan du helt enkelt trycka på omstartalternativet och vänta på att telefonen ska starta om.

Metod 2: Rengör telefonens RAM

En brist på RAM förutom att tillåta att telefonen stannar kan skapa många andra problem. Försök att rensa enhetens RAM-minne från standardappen RAM-hanterare. Du kan också använda andra appar från tredje part för att åtgärda problemet.

Metod 3: Rensa cacheminnet

Funktionaliteten hos din Android-enhet kan hämmas om det finns ett skadat cacheminne i enheten. Det rekommenderas därför att du rensar cacheminnet i din smartphone från tid till annan. För att rensa cachen följer du stegen nedan:

1.Inställningar > Applikationer > Applikationshanteraren > Inställningar

2.Tryck nu på ”Force Stop.”

3.Tryck på ”Clear Cache.”

4.Starta om telefonen.

Metod 4: Avinstallera den senast installerade appen

Försök att minnas den app som du nyligen har installerat och efter vilken du har börjat få detta problem. Om du har börjat få problemet efter att ha installerat en viss app är chansen stor att det är appen som skapar problemet. Avinstallera appen.

Metod 5: Gör en fabriksåterställning

Om ingen av ovanstående metoder har löst problemet för dig. Du har bara ett alternativ kvar, och det är fabriksåterställning. Och detta kommer säkert att lösa problemet för dig. Men innan du gör en fabriksåterställning ska du se till att du gör en säkerhetskopia av alla viktiga data som finns lagrade i enheten. Det beror på att en fabriksåterställning kommer att radera all information från din Android-smartphone. Du kan fabriksåterställa din Android-smartphone genom att följa stegen nedan.

1.Inställningar > Säkerhetskopiering & Återställning

2.Tryck på ”Återställning av fabriksdata.”

3.Tryck på ”Återställ telefon”

När du har slutfört det tredje steget kommer alla data som finns i telefonen att raderas, och telefonen kommer att visas som en ny Android-enhet. Detta kommer att rensa alla problem som du har stött på i telefonen.

Varning